Hoe vind u ons.

Ekersdijk 164
7534 AR Glanerbrug

Komend vanaf Losser/Glane:

Rijd door Glanerbrug via de Kerkstraat, tot aan de grote kruising met de Gronausestraat. Sla rechts af, de Gronausestraat op, richting Enschede. Bij het tweede stoplicht (1e voorbij het Shell tankstation) slaat u links af, De Heidevlinder, in. Daarna eerste straat rechts, de Ekersdijk, in. Na ongeveer 150 meter rechts de parkeerplaats op. Aan de rechterkant ziet u ons clubgebouw "Het Schuttershoes"

Komend vanaf Gronau (Duitsland).

Blijf op de Gronausestraat op, richting Enschede. Bij het tweede stoplicht (voorbij het Shell tankstation) slaat u links af, De Heidevlinder, in. Daarna eerste straat rechts, de Ekersdijk, in. Na ongeveer 150 meter rechts de parkeerplaats op. Aan de rechterkant ziet u ons clubgebouw "Het Schuttershoes"

Komend vanaf Enschede/RW35.

Volg de borden "Glanerbrug", bij de eerste stoplichten in Glanerbrug slaat u rechts af, De Heidevlinder, in (2e voor het Shell tankstation). Daarna de eerste straat rechts, de Ekersdijk, in. Na ongeveer 150 meter rechts de parkeerplaats op. Aan de rechterkant ziet u ons clubgebouw "Het Schuttershoes"

Tot ziens in "Het Schuttershoes"